10 stærke om EMS

EMS er en træningsform med masser af fordele og muligheder – først udviklet i 1960erne og nu gennemprøvet og klar til at hjælpe dig med din form og dine mål

20 min 2 x om ugen

Det lyder næsten som det rene snyd, men 20 minutters EMS-træning har samme effekt som 90 minutters hit-træning eller 3 timers almindelig styrketræning!

EMS

EMS står for elektronisk muskelstimulation og er en metode, der arbejder på samme måde som kroppens eget nervesystem – bare mere effektivt end ved traditionel træning. 

Men hvordan?

EMS-dragtens elektroder placeres oven på musklerne. Dragten sender elektronisk impulser ud til musklerne. Herved aktiveres 80 procent af dine muskler på samme tid, og dine muskelsammentrækninger er derfor langt mere intense, end hvad kroppen selv opnår ved dens naturlige elektriske impulser.

Forbrænding

EMS Opbygger hurtigt musklerne i hele kroppen, hvilket optimerer din stilsiddende forbrænding i lang tid efter du har været hos os.   

Bodytoning

EMS Toner kroppen og strammer op og har den fordel at man kan ramme specifikke muskler du måske har svært ved at træne effektivt.  

Balanceret træning

Vi har allesammen tit asymetrier i kroppen og det er naturligt at ens dominante side er stærkere end den anden. Med EMS bliver kroppen og musklerne symetrisk stimuleret og styrket. Det betyder blandt andet rigtig meget for din holdning og din ryg, idet du også styrker de små lednære muskler.  

Vægttab

Vægttab kan være et udfordrende træningsmål. EMS-træning stimulerer forbrændingen under – og i mange timer efter – en træningssession. Ved at øge fedtforbrænding og stimulere metabolismen vil du hurtigt og nemt opleve et vægttab.

Cellulite

EMS forbedre cellulite væsentligt, da det fremmer blodcirkulation og lymfedræning.

Efterfødselstræning

EMS er perfekt efterfødselstræning. Træningen styrker bækkenbunden og samler de delte mavemuskler på en effektiv, men skånsom måde.   

For den trænede og utrænede

EMS har stort potentiale for at skabe hurtige resultater hos de utrænede og er et super supplement til fysisk træning for de trænede der gerne vil skabe stærkere resultater.

Jeg er EMS-hooked! 

“Efter +8 års træningstørke havde jeg brug for at kickstarte træningen med noget ”der virker”, noget der motiverer, noget personligt, træning med mulighed for at tilpasse ens behov og ikke mindst træning, der ikke tager alt for lang tid i en travl hverdag. Jeg kan sætte ✔️ved samtlige parametre, og så er prikken over i’et, at det er super søde og kompetente trænere og i indbydende omgivelser.”

Anne Nordentoft

Hvad venter du på?

Gå igang NU med at få din drømmekrop med kun 2×20 minutter om ugen.