Tid er penge

Mere tid til alt det sjove?

For mange af vores kunder er det værdifuldt at have mere tid til andre ting end træning. Hvis man kan bruge mindre tid og opnå bedre resultater, ville det være fantastisk. Det kræver en træningsform, der er tidsoptimerende, fleksibel og samtidig effektiv nok til at levere de ønskede resultater. Derfor er EMS-træning for mange af os en form for ‘lifehack’. Det giver os mulighed for at holde os i form, selvom vi ikke har tid til traditionel træning.

EMS-træning tager kun 2 x 20 minutter om ugen. De fleste af os kan nok lige overskue at finde 20 minutter til at træne, selv på dage, uger eller måneder, hvor vejret, hverdagen, børn, arbejde, skader eller andet kan gøre det svært at få trænet.

Hos RUSH kan du booke tider med kort varsel, hvilket giver dig en fleksibilitet til at tilføje en træning, når det passer dig bedst!

EMS-træning er intensiv og tidsbesparende. I et traditionelt træningscenter når man ikke langt med kun 20 minutters træning – man kan måske lige nå opvarmning eller strækøvelser, og i en moderne verden er det ikke altid, at der er tid til meget mere. EMS kan give dig mere træning ud af mindre tid ved at levere en træning, der svarer til 90 minutters træning på kun 20 minutter!

EMS-træning er også effektivt. Fordelen ved EMS er, at det på trods af kræve meget lidt tid i forhold til traditionel træning, stadig kan levere resultater. Det betyder ikke, at man vil ligne en bodybuilder ved kun at dyrke EMS, men man kan stadig opnå resultater, selvom ens livsstil ikke giver plads til lange daglige træninger.

Hvad venter du på?

Gå igang NU med at få din drømmekrop med kun 2×20 minutter om ugen.