EMS som genoptræning

Derfor er EMS træning perfekt for dig der har skånebehov:

EMS træning har sit udspring i genoptræningsverdenen. Denne træningsform er baseret på viden om, hvordan elektriske impulser kan stimulere muskler og styrke muskelfibre uden at lægge unødig pres på kroppen. EMS træning er derfor velegnet til genoptræning og kan hjælpe mennesker med rygsmerter ved at styrke muskulaturen, som de normalt har svært ved at træne.

  • Vi bruger sjældent vores fulde muskelkapacitet, men EMS kan hjælpe med at stimulere muskelfibre, som på grund af skader kan være svækkede eller umulige at træne. På den måde kan EMS være en god hjælp i genoptræning og rehabilitering.
  • EMS stimulerer blodcirkulationen i musklerne, som fremskynder helingsprocessen.
  • EMS kan målrettes den enkeltes behov, og derfor kan det være en god måde at vedligeholde muskler, som ellers ville blive svækkede på grund af skader eller andre faktorer. EMS kan derfor være en effektiv træningsmetode til at opbygge og styrke muskler.
  • EMS-træning kan hjælpe med at vedligeholde og forbedre ens form, selv hvis man har ankelskader, knæskader, rygskader eller andre typer skader.
  • EMS-træning er skånsomt for led, da det ikke kræver brug af nogen form for vægtbelastning. I stedet stimulerer EMS-træning musklerne ved hjælp af elektriske impulser, hvilket kan reducere belastningen på leddene. Dette gør det til en ideel træningsform for folk med skader eller smerter i led eller muskler, der ønsker at træne og styrke deres krop på en skånsom måde.

“EMS er en utrolig simpel træningsform, det tager kun 20 minutter, og så er det vanvittig hårdt og sindssygt effektivt! Siden jeg startede hos RUSH Studio for et halvt år siden, har jeg med 1-2 træningspas om ugen formået at styrke muskulaturen i ryggen i en sådan grad, at jeg ikke har haft de sædvanlige hold i lænden hver/hveranden måned, og jeg regner med snart at genoptage min løbetræning, som ellers har ligget i dvale i 15 år. Helt genialt!”

Pernille Vejlsgaard

Hvad venter du på?

Gå igang NU med at få din drømmekrop med kun 2×20 minutter om ugen.