Hvad er EMS træning

EMS – OPNÅ DRØMMERKROPPEN VED KUN 2 X 20 MINUTTER TRÆNING OM UGEN

Det lyder måske lidt for nemt? Bliv klogere på denne nye revolutionerende træningsmetode

10 stærke om EMS

10 stærke om EMS

EMS træning er forholdsvis nyt i Danmark og du har måske masser af spørgsmål. Her har vi samlet et lynkursus med de 10 vigtigste ting du bør vide om EMS træning.
Nysgerrig?

læs mere
FAQ

FAQ

EMS er nyt på markedet i Danmark og det giver selvfølgelig anledning til en masse spørgsmål – vi har prøvet at besvare de fleste her. Hvis du har andre spørgsmål skal du selvfølgelig bare skrive til os!

læs mere
Tid er penge

Tid er penge

EMS træning er for mange af os lidt af et lifehack – for os der ikke har tiden til det, men ikke vil gå på kompromis med vores form. Det er intensivt og effektivt og giver mening for os, der altid mangler tid i døgnet.

læs mere
EMS er for ALLE

EMS er for ALLE

Personlig EMS træning kan tilpasses alle – ung, gammel, skadet, i form, i tidsnød, den der aldrig træner og hende, der har fået børn og vil have kroppen tilbage i form.

læs mere
EMS som efterfødselstræning

EMS som efterfødselstræning

Når vi får børn bliver der strukket en masse muskler på meget kort tid – som efterfølgende kræver arbejde for at få tilbage på plads – det kan EMS hjælpe med!

læs mere
EMS som genoptræning

EMS som genoptræning

EMS er født i genoptræningens verden og har helt specielle fordele når der skal styrkes muskler som er svære at træne selv pga af skader eller andre skånebehov.

læs mere