EMS som efterfødselstræning

Hvis der er noget nybagte mødre aldrig har nok af, så er det tid. Heldigvis tager en EMS træning kun 20 minutter og er tilmed den perfekte efterfødselstræning!!

Efter fødslen af barnet har de fleste mødre problemer med at komme af med de overskydende kilo, der især sætter sig på maven og på hofterne. Bækkenbunden og bugvæggen er svækket grundet de hormonelle forandringer og det pres de udsættes for under graviditeten.
Mavemusklerne bliver strakt og delt for at gøre plads til barnet. Så der er masser af grunde til, at det kan tage sin tid at finde tilbage i kroppen igen. Men EMS er den perfekte træning til at få kroppen tilbage på sporet.

EMS dragten og de elektroniske stimulanser af musklerne hjælper med, blidt, at styrke og samle de delte mavemuskler, stramme bækkenbunden op og sætte gang i forbrændingen.

Du er meget velkommen til at tage din baby med. Og kan det ikke passe med luren, så tager
træningen kun 20 minutter, alt imens din baby kan lege på et tæppe eller sidde på trænerens arm. Tænk, hvis du kan nå en træning, der svarer til 90 minutters almindelig hård styrketræning uden babysitter 😉 Også derfor er EMS den perfekte efterfødselstræning!

“Med to små børn er tiden knap, så træningen skal være hurtig og effektiv – der passer EMS super godt ind, særligt med Rush Studios undervisere som tilpasser programmet efter mit niveau og mine ønsker. Derudover har jeg haft baby med til træning hver gang, og det bliver taget så godt imod, og udover at undervise er de også utrolige kompetente babysittere 😀
Store roser herfra.”

Jasmin Hesselberg

Hvad venter du på?

Gå igang NU med at få din drømmekrop med kun 2×20 minutter om ugen.